Hrvatski English


Ustav RH, čl. 3. …ravnopravnost spolova jedna je od najviših vrednota ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.
Parents@Work | 08.09.2021.

Poziv na završno događanje u okviru EU projekta „Parents@work - Mijenjajmo stav!

Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje - CESI i Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova pozivaju Vas na završno događanje u okviru EU projekta “Parents@work - Mijenjajmo stav!” na kojem će se predstaviti rezultati analiza provedenih u Austriji i Hrvatskoj s temom položaja roditelja u svijetu rada te provesti rasprava o mogućim rješenjima problema s kojima se suočavaju zaposleni roditelji.

Događanje će se održati putem Zoom platforme dana 14. rujna 2021. godine, u vremenu od 11 do 13 sati. Pozivno pismo i program se mogu preuzeti na poveznicama na dnu objave, a osobe koje su zainteresirane za sudjelovanje na događanju molimo da se prijave gđi. Anamariji Tkalčec na e-mail adresu: anamarija.tkalcec@cesi.hr

Poziv na završno događanje

Program događanja


EU projekti Pravobraniteljice:
Jednaka prava, jednake plae, jednake mirovine
Izgradnja uinkovitije zatite: promjena sustava za borbu protiv nasilja prema enama
Prema stvarnoj ravnopravnosti mukaraca i ena
Uklanjanje staklenog labirinta

Rad Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova do 2020. pohranjen je na adresi arhiva.prs.hr te da je dostupan kao arhiva djelovanja od 2003. do 2020.