sklonista
povjerenstva
koordinatori

Posjetite nas na:

fb yt twitter gplus

zene i mediji logo

Pravobraniteljica u "Dobro jutro, Hrvatska"

djhWEBPravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić sudjelovala je u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" zajedno s Natašom Novaković iz HUP-a. Predstavila je završnu fazu Progress projekta "Uklanjanje staklenog labirinta" koji Pravobraniteljica provodi već dvije godine s projektnim partnerima. U završnoj fazi pristupa se izradi elektronske Baze poslovnih žena u Hrvatskoj koje su sposobne i kvalificirane odmah preuzeti upravljačke pozicije u kompanijama. Baza poslovnih žena garantirat će održivost projekta i biti ostavljena u nasljeđe HUP-u.

Hrvatska Baza poslovnih žena sastojat će se od osobnih profila žena koje su zadovoljile unaprijed definirane kvalifikacijske kriterije, bit će javna i bit će ju moguće pretraživati, a ažurirat će se dva do tri puta godišnje.

Lista će uključivati žene koje su već sada na upravljačkim pozicijama, ali i one koje su stekle dovoljno znanja i iskustva da takve pozicije preuzmu prvi put.

Uvjeti koje je potrebno ispuniti za uvrštavanje u Bazu poslovnih žena dostupni su na www.hup.hr i www.staklenilabirint.prs.hr a sve poslovne žene zainteresirane za uvrštavanje na tu prestižnu listu svoje prijave mogu poslati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prvi krug poziva u Bazu traje od 5. studenog 2015. do 5. siječnja 2016. 

Link na emisiju >>